У початок

У Києві сталася пожежа через неправильну експлуатацію бензинового пальника – ДСНС

13 листопада у Дніпровському районі столиці постраждав чоловік 1970 р.н. через неправильну експлуатацію бензинового пальника. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті ГУ ДСНС України у м.Київ.

«У неділю, 13 листопада, о 10:23 в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про займання на вул. Хорольській, 5, що у Дніпровському районі столиці», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у прес-службі ДСНС, на виклик було спрямовано рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце події, у під’їзді будинку вони виявили мешканця квартири, де сталася пожежа, 1970 р.н., з опіками рук і тулуба.

Також було встановлено, що пожежа виникла в коридорі квартири 3-го поверху 16-поверхового житлового будинку на площі 10 кв. м. Зі слів потерпілого, він намагався приготувати каву, використовуючи саморобний бензиновий пристрій для приготування їжі, та під час його екплуатації стався витік бензину, через що й виникло займання.

Вогонь ліквідували до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Постраждалого передали медикам, після чого його було госпіталізовано в опікове відділення лікарні.

Остаточну причину пожежі встановлюють правоохоронці.

Як повідомляв enkorr, вибух побутового газового балона стався на Закарпатті в селі Плаюць Рахівського району (Закарпатська область). Постраждалого шпиталізували й прооперували.

Раніше у своїй авторській колонці «Балон на мільйон»  експерт Консалтингової групи «А-95» Артем Куюн зазначав, що різке зростання популярності скрапленого газу у балонах вимагає від держави зусиль із убезпечення їх обігу.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти