У початок

LPG & Petroleum Ukraine 2022: реєстрацію відкрито!

Також є російською мовою

Подання заявок на участь у форумах LPG Ukraine 2022 і Petroleum Ukraine 2022 відкрито на веб-сайті заходів. Про це повідомляє Консалтингова група «А-95» – організатор заходу.

Особливістю майбутнього форуму стане об'єднання двох спеціалізованих конференцій, які раніше проходили окремо. Реєстраційний внесок включає участь в обох заходах і запрошення на вечірку, яка відбудеться 15 лютого.

На сайті також опубліковано перший проєкт програми. Першого дня, 14 лютого, основну частину виступів буде присвячено ринку скрапленого газу, другий, 15 лютого, — ринку світлих нафтопродуктів. Тим часом, зазначають організатори, у програмі обох днів буде достатньо блоків, які однаково актуальні для всіх учасників ринку моторних палив.

«Ринки скрапленого газу й світлих нафтопродуктів переплітаються дедалі тісніше, тому кордони між ними будуть ледь помітні й у програмі заходу. Ми будуємо програму так, щоб будь-якому учасникові конференції було цікаво й змістовно з першої до останньої сесії», — повідомив аналітик Консалтингової групи «А-95» і модератор форуму LPG Ukraine Артем Куюн.

Як повідомлялося раніше, Консалтингова група «А-95» проведе у київському готелі «Прем'єр Палас» конференції LPG Ukraine і Petroleum Ukraine 14 та 15 лютого відповідно.

Титульними партнерами заходу є ПАТ «Укртатнафта», WOG, OKKO.

Довідка enkorr

Консалтингова група «А-95» – експертно-аналітична компанія, що працює у сфері вивчення українського ринку нафтопродуктів. З 2009 року група проводить професійні галузеві заходи, серед яких – конференції Petroleum Ukrainem LPG Ukraine, Black Sea Petroleum Trading і «Бітум: технології й постачання». Кворум заходів до епідемії COVID-19 складав понад 700 людей щорічно.

Форуми Консалтингової групи «А-95» – це центральні дискусійні майданчики українського ринку, що збирають трейдерський авангард, чиновників, технічних фахівців і компанії із суміжних сфер бізнесу.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти