У початок

KLO торік відкрила три нових АЗК, один реконструювала

Мережа АЗК KLO минулого року відкрила три нові автозаправні станції, одну відновила після знищення ворожим снарядом. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«2023 року було відкрито 3 нові АЗК під брендом KLO: у Вишгороді на вулиці Набережній, 36, у Бориславі – на Трускавецькій, 90-г, це Львівська область, і в Києві на проспекті Миколи Бажана, 1-д», – зазначили у прес-службі.

Водночас упродовж минулого року відновив роботу АЗК KLO в с. Стоянка. Після того, як комплекс було повністю зруйновано ворожим снарядом на початку березня 2022 року, у травні минулого року АЗК почав працювати в тимчасовому приміщенні.

А в січні 2024 року АЗК KLO у Стоянці переїхав у відновлену будівлю, зазначили в компанії.

Окрім того, у січні вже цього року було відкрито АЗК KLO на Броварському просп., 31/33, який було повністю відновлено після нещасного випадку влітку минулого року.

«У найближчих планах під брендом KLO планується відкриття нового АЗК в с. Святопетрівське по вул. Білогородська, 40. У планах на цей рік також оновлення існуючих АЗК, зокрема і тих, що постраждали внаслідок ворожого наступу на наш регіон», – підсумували у компанії.

Як повідомляв enkorr раніше, торік мережа ОККО відкрила 3 нових автозаправних комплекси. Ще на шістьох об’єктах завершила процес відновлення після пошкоджень унаслідок воєнних дій.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти