У початок

KLO планує наступного року відкрити 4 нові АЗК

Також є російською мовою

З початку року столичну мережу АЗК KLO розширено двома новими комплексами, а наступного року заплановано відкриття 4 нових АЗК й масштабну комплексну модернізацію існуючих. Про це enkorr повідомили в прес-службі мережі.

На даному етапі, зазначили в мережі, компанія перебуває у процесі детального аналізу найбільш оптимальних об'єктів під автозаправні комплекси зі стратегічним логістичним розташуванням, відповідними інфраструктурою й територією.

Крім того, наступного року KLO також сфокусує увагу на розвитку напряму франчайзингу. У компанії також зазначають, що на 19 АЗК KLO є сервіси з миття автомобілів (тунельні мийки, пункти безконтактних мийок і сучасні мийки самообслуговування), додаючи, що розвиток цього напряму послуг – також у найближчих планах модернізації мережі.

«Наше головне завдання – надати клієнтам сервіс на найвищому рівні. Тому в 2022 році ми продовжуватимемо модернізувати АЗК, розширювати можливості програми лояльності ДякуYou system, створювати простір і атмосферу для клієнтів у форматі city-кафе, не просто надавати широкий асортимент товарів, продуктів і сервісів клієнтам мережі KLO, а піклуватися про їхню зручність», – підсумували в компанії.

Нагадаємо, KLO активно інвестувала у будівництво й оновлення своїх автозаправних комплексів торік, коли було збудовано АЗК у с.Гора, на 33-му км автодороги «Київ–Харків» біля аеропорту «Бориспіль», і паралельно оновлено чотири комплекси: у Києві, Броварах, Вишневому й Переяславі-Хмельницькому.

Цього року мережа ввела в експлуатацію два нові АЗК — на проспекті Бажана, 2-Б й на вулиці Затишній, 1 у Києві.

Довідка enkorr

KLO – столична мережа АЗС, яка за добовими обсягами продажів у середньому зі станції посідає провідну позицію у столичному регіоні. Бренд налічує 67 комплексів із магазинами, мийками, кафе і ресторанами, які переважно розташовано у Києві й Київській області.

Засновниками мережі є Олександр Кац, В'ячеслав Стешенко та Ігор Чернявський. Акціонери KLO також мають мережу ресторанів, рекламний бізнес, працюють у сфері виробництва продуктів харчування.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти