У початок

Хроніки простою: у мережі SunOil посилилися проблеми з пальним

Також є російською мовою

Станом на 25 січня на станціях мережі АЗС SunOil й далі спостерігаються проблеми з наявністю пального. Про це свідчать фотографії, якими читачі поділилися із enkorr.

На фото інформаційних табло видно, що пальне повністю або частково відсутнє на станціях у Чернігові, Одесі й Херсоні. При цьому у Харкові, як зазначає один із місцевих гравців ринку, проблем із наявністю нафтопродуктів на SunOil не спостерігається.

Прояснити ситуацію на «гарячій лінії» мережі АЗС enkorr не вдалося. Там на дзвінки не відповідають.

Як повідомляв enkorr, учора, 24 січня, у мережі автозаправних станцій SunOil почалися перебої з постачанням пального, деякі станції припинили продаж повністю.

Нагадаємо, у поточному січні серед учасників паливного ринку почастішала інформація про проблеми мережі SunOil із платежами. Переважно ці повідомлення стосувалися розрахунків за скраплений газ.

Мережа SunOil входить у десяток найбільших в Україні за кількістю АЗС, налічуючи близько 125 одиниць, основу яких становить орендована мережа «Веста», що належить одеському бізнесменові Сурену Сардаряну. 

Група компаній «Сан Ойл» відома тим, що управляє чотирма міні-НПЗ у Харківській і Полтавській областях.

2021 року Інститут споживчих експертиз неодноразово фіксував серйозні відхилення якості бензину і дизельного пального, що реалізуються у цій мережі. Зокрема, в окремих пробах бензину було виявлено компонент ММА – токсичну октанопідвищуючу присадку, заборонену до використання в Україні, США і Європі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти