У початок

Хмельничанин сплатив аферистові кошти за неіснуюче пальне

Житель Кам’янця-Подільського купив на 4 тис. грн неіснуюче пальне після того, як йому зателефонував нібито працівник АЗС і запропонував придбати пальне за акційною ціною. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Як зазначають поліцейські, використовуючи добре перевірені схеми, аферист увійшов у довіру до потерпілого й ошукав його на 4 тис. грн.

«Житель Кам’янця-Подільського, купуючи пальне за акційною ціною, втратив 4 тис. грн. 45-річному потерпілому зателефонував нібито працівник автозаправної станції й запропонував придбати пальне за вигідною ціною. Чоловіка зацікавила пропозиція й він погодився. Зловмисник повідомив, що перед тим, як забрати пальне, необхідно надіслати на його рахунок кошти, що заявник і зробив. Однак після оплати зв’язок із продавцем обірвався, й потерпілий зрозумів, що став жертвою шахрайської схеми», — повідомляє Кам’янець­-Подільське районне управління поліції.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події й просять громадян не довіряти незнайомцям.

Як писав enkorr раніше, аферист ошукав жителя Тернопільщини на 45 тис. грн, які той сплатив за талони на неіснуюче пальне.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти