У початок

До 2030 року BP планує інвестувати $1 млрд у зарядку електромобілів у США

BP оголосила про плани інвестувати $1 млрд до 2030 року в пункти зарядки електромобілів по всій території США. Наріжним каменем інвестицій є намір компанії Hertz створити інфраструктуру швидкої зарядки у великих містах країни. Про це повідомляє Petrol Plaza.

Низка інсталяцій швидкої зарядки включатиме локації гігахабів. Це великомасштабні центри швидкої зарядки, такі як одне місце, про яке раніше анонсували BP і Hertz у Міжнародному аеропорту Лос-Анджелеса. Ці сайти обслуговуватимуть водіїв спільних поїздок і таксі, клієнтів з прокату автомобілів і широку громадськість у місцях з високим попитом, таких як аеропорти.

Заряджання електромобілів є одним із п’яти стратегічних рушіїв розвитку компанії, в який компанія очікує значного збільшення інвестицій протягом цього десятиліття. Серед інших рушіїв переходу – біоенергетика, водень, зручність, відновлювані джерела енергії й електроенергія.

«Це про більше, швидше. Ми пропонуємо більше варіантів швидкої зарядки для більшої кількості американців, щоб швидше освоїти електромобілі. Працюючи разом з Hertz, ми раді розвивати майбутнє мобільності», — сказав Дейв Лоулер, голова і президент BP America.

BP прагне розширити свою здатність пропонувати клієнтам транспортні рішення з низьким викидом вуглецю, розширюючи пункти зарядки електромобілів і стратегічні зручні сайти. Сьогодні BP має 22 тис. зарядних точок для електромобілів по всьому світу, а до 2030 року має на меті створити понад 100 тис. таких точок. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти