У початок

Будьте здорові!: LPG & Petroleum Ukraine 2022 переноситься на 28-29 березня

Також є російською мовою

Через наростаючу динаміку заражень коронавірусом Консалтингова група «А-95» змушена перенести конференцію LPG & Petroleum Ukraine 2022 з 14-15 лютого на 28-29 березня.

«Це рішення далося нам дуже непросто, оскільки все практично готове: локація, пул партнерів, спікерів, більшість учасників. Але в умовах наростаючої епідемії багато хто або не захоче, або не зможе приїхати. Пропадає головна цінність заходу – зібратися всім в одному місці», – заявив директор «А-95» Сергій Куюн.

За його словами, рішення ухвалене після попередніх консультацій з партнерами, спонсорами й учасниками заходу, які висловили одностайну підтримку.

Організатори планують використати паузу для поглибленої підготовки і можливого розширення сесійної й неофіційної програм.

«Ми також сподіваємося на покращення загального інформаційного й емоційного фону, що у комплексі з весняним настроєм дасть усім нам змогу чудово провести час разом», — каже Сергій Куюн.

Консалтингова група «А-95» – організатор професійних міжнародних конференцій з 2009 року. 2022 року відбудеться об'єднаний форум LPG & Petroleum Ukraine 2022. Титульні партнери заходу – ПАТ «Укртатнафта», WOG, OKKO і «БНК-Україна». Спонсор вечірки – Barrel Dash. Страховий партнер – страхова компанія «Гештальт Груп».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти