У початок

BP наближається до запуску третього поїзда СПГ у Тангу

Зі слів генерального директора компанії Бернарда Луні, британський енергетичний гігант BP близький до запуску третьої лінії скраплення на заводі СПГ у Тангу в Індонезії. Про це повідомляє LNG Prime.

Оператор BP і його партнери розширюють об’єкт продуктивністю 7,6 млн тонн на рік у провінції Папуа-Барат, додавши до нього третю лінію скраплення потужністю 3,8 млн тонн на рік.

Фірма і консорціум Chiyoda-Saipem-Tripatra-Suluh Ardhi Engineering (CSTS), підрядник EPC проєкту, спочатку планували запустити проєкт розширення в третьому кварталі 2020 року, однак ВР кілька разів відкладала його запуск. 

«Будівництво і введення в експлуатацію проєкту завершено, і зараз на об’єкті триває запуск», — сказав Луні у вівторок під час оголошення результатів BP за другий квартал.

Він зазначив, що це «важлива віха в постачанні», яка сприяє досягненню мети виробництва ВР на рівні 200 тис. барелів нафти з високою рентабельністю за рахунок нових великих проєктів до 2025 року й цільового показника компанії щодо постачань СПГ у 25 млн тонн на рік до 2025 року.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти