У початок

Мексика закрила свій головний термінал для експорту нафти через витік

Petroleos Mexicanos закрила найбільший у країні термінал для експорту нафти через витік, додавши низку головних операційних проблем для державної компанії саме тоді, коли літній сезон підвищує попит на сиру нафту, повідомляє Bloomberg.

FPSO Yúum K’ak’ Náab у Мексиканській затоці було закрито в неділю через витік нафти в одному з шлангів, згідно зі звітом про судноплавство, з яким ознайомилося агентство Bloomberg. Минулого місяця Pemex закрила свій термінал Salina Cruz після того, як сильні вітри зірвали шланги, що завантажували судно, а на газовій платформі компанії стався вибух, який забрав життя двох людей.

Інциденти відбуваються в ту пору року, коли державна компанія Pemex зазвичай збільшує продажі нафти в США, щоб задовольнити попит у напружений літній сезон. У той час як очікується, що FPSO й Salina Cruz відновлять обслуговування пізніше цього тижня, Pemex відновить роботу плавучої платформи на терміналі Cayo Arcas у середу, згідно зі звітом про доставку.

Активація має на меті допомогти зменшити відставання із семи суден, які очікують завантаження 8 млн барелів нафти для клієнтів із США, Південної Кореї, Китаю й Індії.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти