У початок

Благодійність: WOG збирає 2 млн грн для дітей загиблих захисників

Мережа АЗК WOG спільно з БФ «Соборна Україна» і спільнотою PRIDE реалізовують проєкт «Добробонуси», мета якого – зібрати 2 млн грн для підтримки дітей загиблих захисників. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК.

Цього разу «Добробонуси» об`єднали клієнтів WOG і партнерів, щоб підтримати дітей загиблих захисників, кажуть у компанії.

«Долучитися до ініціативи може кожен гість мережі АЗК WOG. Для цього з бонусів, що накопичилися на їхньому бонусному рахунку PRIDE, варто на власний розсуд спрямувати будь-яку їх кількість на проєкт «Добробонуси». Кожен такий донат буде подвоєно учасниками CEO Club Ukraine. WOG конвертує всі перераховані бонуси у гривні й спрямує БФ «Соборна Україна», який розподілятиме їх на адресну підтримку дітей загиблих воїнів», – йдеться у прес-релізі.

«Ми вже не раз переконувалися, що синергія дає найкращі результати. Тож вкотре  проєкт «Добробонуси» об’єднує бізнес, благодійний фонд, спільноту PRIDE, а також учасників CEO Club Ukraine, які вже піклуються про дітей загиблих захисників і захисниць, щоб мати змогу надати більшій кількості хлопчиків та дівчаток необхідну підтримку», – зазначив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

«Це змога для таких дітей отримати й психологічну допомогу, і чудові освітні можливості, і здійснення простих дитячих мрій, які вкрала війна. Тому кожен зроблений «Добробонус» — це не просто вклад у майбутнє цих дітей, це вклад у нове покоління України», — запевняє Сергій Гайдайчук, президент і засновник CEO Club Ukraine та CEO Club London.

Як повідомляв enkorr раніше, мережа АЗК WOG у межах проєкту «Добробонуси» збирала 1,7 млн грн для придбання пожежного автомобіля для ГУ ДСНС у Херсоні.

Видання писало й про те, що WOG передав військовим Сил територіальної оборони ЗСУ понад 1 млн хімічних грілок, а також уже дві партії FPV-дронів для фронту.

Ми повідомляли і про те, що у межах проєкту «Дорога добра» мережа АЗК WOG передала обладнання трьом лікарням, які рятують поранених дітей.  

Нагадаємо, що у межах проєкту «Добропаливо» мережа АЗК WOG зібрала майже 14,1 млн грн на пальне для волонтерів. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти