У початок

Благодійність: WOG підтримує пальним волонтерів «Життєлюба»

Мережа АЗК WOG спільно з Visa запускає проєкт, з допомогою якого забезпечуватимуть пальним волонтерів БФ «Життєлюб», котрі доставляють ліки з продуктами харчування людям, що перебувають на територіях, постраждалих через бойові дії. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«Стартує спільний проєкт мережі АЗК WOG і Visa «Добропаливо», завдяки якому підтримуватимуть пальним волонтерів БФ «Життєлюб», які здійснюють адресну доставку ліків, продуктів і товарів першої необхідності найбільш вразливим верствам населення на постраждалих від війни територіях», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у прес-службі, ініціатива триватиме з 20 жовтня до 30 листопада 2022 року. Щоб долучитися до проєкту, потрібно зробити кілька простих кроків:

  • заправити власне авто на АЗК WOG або просто випити кави;
  • «підвісити» довільну кількість літрів пального, повідомивши оператору на касі про бажання долучитись до проєкту «Добропаливо», оплатити покупку готівкою чи банківською карткою;
  • всі «підвішені» благодійні літри, за які буде сплачено картками Visa, мережа WOG і компанія Visa подвоять за власний рахунок.

«Ми спрямували спільні зусилля на допомогу тим, хто цього найбільше потребує. Це можливо, якщо кожен на своєму місці робить трохи більше, ніж зазвичай: автовласник заливає пальне в бак свого авто і «підвішує» 2-3 літри для тих, кому це вкрай потрібно. А WOG і Visa не просто доставляють пальне й забезпечують стабільність безготівкових розрахунків, але й подвоюють «підвішені» благодійні літри власним коштом», – підкреслив директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

У БФ «Життєлюб» зазначають, що з початком холодів людям, які живуть на територіях, що постраждали від дій окупантів, ще більше потрібна допомога: теплий одяг, ковдри, генератори, утеплювальні матеріали, їжа, вода, ліки. «Наші волонтери везуть ці речі через усю країну, і кожен літр пального, яке «підвісять» українці в межах проєкту «Добропаливо», дасть змогу допомогти ще більше», – каже засновниця фонду Тіна Ніколова.

Як писав enkorr, мережа АЗК WOG спільно з БФ Притули передали Збройним Силам України три евакуаційних автомобілі, придбані на кошти, зібрані завдяки проєкту «Добробонуси», до якого долучилися десятки тисяч клієнтів WOG.

Як раніше повідомляв enkorr, компанія WOG зібрала 2,5 млн грн на медичне обладнання для дитячих лікарень.

WOG також допомагає «Госпітальєрам» збирати кошти на турнікети для поранених.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти