У початок

Благодійність: WOG зібрала 2,5 млн грн на медичне обладнання для дитячих лікарень

Менш ніж за два місяці в межах проєкту «Дорога добра», який реалізовує мережа АЗК WOG з партнерами, вдалося зібрати більше запланованих 2,5 млн грн. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

У компанії зазначили, що ці кошти буде спрямовано на лікування дітей, які постраждали внаслідок війни у всіх регіонах України.

Як повідомляв enkorr, співорганізатор проєкту «Дорога добра» – Благодійний фонд «Твоя опора». Традиційний атрибут проєкту — фіолетові чашки з єдинорогами, в які можна було замовити гарячі напої на будь-якому АЗК мережі WOG. Їхня вартість – 5 грн. Саме ці кошти компанія спрямовує на благодійність.

«Понад 2,5 млн грн, які зібрали клієнти WOG, ми спрямуємо на закупівлю дефібрилятора й системи обігріву пацієнта для дитячої лікарні в Дніпропетровській області, яка спеціалізується на проведенні термінових і найбільш складних операцій. А також закупимо наркозний апарат в операційну для дитячої лікарні у Львові, лікарі якої ледь не щодня оперують дітей, що постраждали внаслідок бойових дій», — зазначила засновниця благодійного фонду «Твоя опора» Валерія Татарчук. 

Як писав enkorr раніше, проєкт «Дорогою добра» стартував цього разу 4 липня, і його було спрямовано на допомогу дітям, котрі постраждали через війну, а кошти було зібрано у максимально стислі терміни.

Нагадаємо, мережа АЗК WOG реалізовує благодійний проєкт «Дорога добра» шістнадцятий рік поспіль. За цей час завдяки кожному, хто долучався до нього, зібрали понад 25,5 млн грн. Це дало змогу придбати дороговартісне обладнання для медичних закладів по всій країні, тим самим врятувавши життя тисяч дітей.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти