В начало

Благодійність: WOG з БФ Притули передали армії три евакуаційних авто

Мережа АЗК WOG і Благодійний фонд Сергія Притули передали Збройним Силам України три евакуаційних автомобілі, придбані на кошти, зібрані завдяки проєкту «Добробонуси», до якого долучилися десятки тисяч клієнтів WOG. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

Підрозділи ЗСУ вже отримали ці швидкі, надійні й добре обладнані евакуаційні авто, які тепер супроводжують контрнаступ українських військових, йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, кожен, хто долучився до збору коштів на автівки, перерахував  зі свого бонусного рахунку PRIDE ту кількість бонусів, яку хотів на це спрямувати. WOG конвертував їх у гривні й перевів на рахунок БФ Притули для закупівлі машин «Швидкої допомоги».

Зі слів директора з маркетингу WOG Геннадія Карлінського, за перших чотири доби було зібрано перший мільйон.

«WOG із перших днів широкомасштабної війни сфокусувався на підтримці тих, хто рятує життя – вивозить поранених військових, цивільних і маломобільних людей із зон активних бойових дій. «Добробонуси» – один із багатьох проєктів, які компанія реалізовує в межах обраної стратегії», – зазначив він.

«Цього місяця компанія планує передати медичне обладнання для операційних одній з лікарень Львова. А в кінці жовтня стартують нові проєкти, до яких долучаються й партнери WOG, щоб спільними зусиллями зробити ще більше для допомоги та порятунку», – додали у WOG.

Як раніше повідомляв enkorr, компанія WOG зібрала 2,5 млн грн на медичне обладнання для дитячих лікарень.

WOG також допомагає «Госпітальєрам» збирати кошти на турнікети для поранених

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти