У початок

Благодійність: ОККО завершила ремонт зруйнованої обстрілами гімназії

Пошкоджену через обстріли Бобрицьку гімназію на Київщині, відновлення якої профінансувала мережа АЗК ОККО, повністю відремонтовано. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі. 

«Компанія ОККО повністю завершила відновлювальні роботи у Бобрицькій гімназії Київської області, де внаслідок бойових дій було пошкоджено покрівлю, фасад і вікна», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, компанія взяла на себе зобов’язання власним коштом відремонтувати 4 постраждалих навчальних заклади на Київщині. «Станом на сьогодні ремонтні роботи повністю завершено у гостомельському ліцеї № 1 і Бобрицькій гімназії. Відновлювальні роботи у школі с. Розважів і яслах-садку «Веселка» у Гостомелі тривають», – зазначають у мережі АЗК, додаючи, що загалом на ремонтні роботи цих освітніх закладів компанія ОККО виділила 40 млн грн.

Як писав enkorr, ОККО нещодавно запустила разом із фондом «Повернись живим» ініціативу «Око за око», мета якої – придбати 25 розвідувальних комплексів Shark. Наразі зібрано вже понад 7 млн грн. 

Компанія допомагає волонтерам, які займаються евакуацією, доставкою гуманітарних вантажів; надала пальне для потреб відновлення інфраструктури Чернігова й низки постраждалих міст Київщини; власним коштом відновила 2 навчальних заклади на Київщині, які зазнали ушкоджень внаслідок бойових дій; закупила  5 реанімобілів і 5 авто для спецпідрозділу «Альфа».

Загальний обсяг допомоги на підтримку захисників України й потерпілих від війни, наданої за сприяння компанії ОККО, на сьогодні склав 138,5 млн грн.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти