У початок

За два дні ОККО зібрала понад 5 млн грн на розвідувальні комплекси Shark

За два дні в рамках ініціативи «Око за око» мережа АЗК ОККО зібрала 5 157 900 грн із 325-ти млн на придбання розвідувальних безпілотників Shark. Інформацію про збір коштів можна подивитись у режимі реального часу на вкладці ініціативи на сайті мережі ОККО.  

Як повідомляв enkorr, мережа АЗК ОККО спільно з фондом «Повернись живим» 1 листопада запустили ініціативу «Око за око», метою якої є придбання 25 розвідувальних безпілотних авіаційних комплексів Shark загальною вартістю 325 млн грн.

Щоб зібрати потрібну суму, з кожного літра пального Pulls 95 або Pulls Diesel, яким українські водії заправлятимуться на ОККО, 1 гривня автоматично передається на безпілотні авіаційні комплекси. Для додаткових донатів передбачено спеціальний рахунок ініціативи.

Нагадаємо, такий комплекс вартістю 13 млн грн складається з наземної станції з пунктом управління на базі прохідного мікроавтобуса, 2-х БПЛА Shark, стійких до засобів РЕБ і складних погодних умов, і катапульти.

Shark використовуватимуть насамперед розвідувальні батальйони, спецпризначенці й підрозділи, які коригують далекобійну артилерію у складі піхотних бригад.

Як відомо, від перших днів широкомасштабного російського вторгнення ОККО підтримує оборону й відбудову країни. Станом на кінець вересня загальний обсяг допомоги, наданої за сприяння компанії, становив 138,5 млн грн. Компанія протягом 8 місяців на своїх АЗК безкоштовно годувала військових у гарячих точках, забезпечує пальним волонтерів/фонди, взяла участь у відбудові деокупованих районів Київської й Чернігівської областей, зокрема відновила 4 освітніх заклади на Київщині, придбала 5 реанімобілів для військових медиків.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти