У початок

Аналітики чекають зростання комерційних запасів нафти у США

Комерційні запаси нафти у сховищах США на звітному тижні, ймовірно, зросли порівняно з показником попереднього тижня. Такий прогноз аналітиків і трейдерів, опитаних Wall Street Journal.

Як у середньому вважають 10 аналітиків і трейдерів, запаси нафти у сховищах США на тижні упродовж 11-17 лютого збільшились на 2 млн барелів. Троє аналітиків прогнозують скорочення запасів, а семеро – їх збільшення. Оцінки варіюються від -2 млн барелів до +6,5 млн барелів.

Публікація щотижневого звіту Управління енергетичної інформації (EIA) Міненерго США очікується у середу, о 16.00 за Грінвічем.

Запаси бензину, як у середньому очікують опитані аналітики, ймовірно, збільшилися на 400 тис. барелів порівняно з попереднім тижнем. Оцінки варіюються від -2 млн барелів до +2,5 млн барелів.

Запаси дистилятів, включаючи пічне й дизельне паливо, як у середньому припускають аналітики, на звітному тижні скоротилися на 700 тис. барелів. Оцінки варіюються від -2 млн барелів до +1 млн барелів.

Завантаженість нафтопереробних потужностей у США на звітному тижні, як, напевно, повідомить EIA, знизилася на 0,1 процентного пункту, до 86,4%. Прогнози варіюються від -0,8 процентного пункту до підвищення на 1 процентний пункт. Два аналітики не надали прогнозу за цим показником.

Дані Американського інституту нафти (API), що вийшли у вівторок, показали зростання запасів нафти на звітному тижні на 9,9 млн барелів, збільшення запасів бензину – на 894 тис. барелів і зростання запасів дизельного пального – на 1,4 млн барелів, згідно з джерелом.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти