У початок

Amic відновив у Києві зруйнований АЗК (фото)

Мережа АЗС «Amic Україна» відновила у місті Києві зруйновану російськими військами заправку, розташовану на вулиці Стеценка. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці мережі у Facebook.

«Ворог приносить руйнування і біль. Ось що було з однією з наших АЗС у Києві на вул. Стеценка, 20», – розповіли у прес-службі компанії. Як видно з фотографій, російська ракета знищила обладнання і внутрішнє наповнення заправки, а також, додають у мережі, було зруйновано дах.

«Попри запеклі бої у прифронтових зонах і масовані атаки по всій Україні ми не зволікаємо і намагаємося швидко відбудувати наші об'єкти і зробити їх ще кращими», – кажуть в Amic.   

Як повідомляв enkorr раніше, мережа АЗС «Аmic Україна» спрямує частину коштів від продажу гарячих напоїв на відновлення в чотирьох областях України.

Довідка enkorr

Amic Energy — австрійська компанія, що є власником мережі з 470 автозаправних станцій мобільного й роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні зі штаб-квартирою у Відні.

З 24 лютого 2022 року, після повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, «Аmic Україна» не припиняє допомагати підрозділам ЗСУ, СБУ, Нацполіції України, Прикордонної служби України, територіальної оборони, ДСНС, військовим адміністраціям і територіальним громадам різних областей безкоштовно, передавши вже понад 250 тис. л пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти