У початок

Благодійність: AMIK спрямує 2 грн з кожного напою на відновлення України

Мережа АЗС «АМІК Україна» спрямує частину коштів від продажу гарячих напоїв на відновлення в чотирьох областях України. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«Компанія АМІК Україна запустила благодійну акцію «Незламна кава», у межах якої дві гривні з кожної проданої чашки кави, чаю та інших гарячих напоїв на АЗС буде перераховано на відновлення Херсонської, Запорізької, Луганської й Донецької областей», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають в АМІК, мета компанії – спрямувати зібрані кошти на відбудову шкіл, лікарень та інших соціально значущих об'єктів, які було пошкоджено чи знищено країною-агресором під час військового вторгнення у цих областях.

«Зігрітись і водночас долучитися до відбудови країни можна на всіх заправках AMIC ENERGY в Україні, крім поки що окупованих територій і зони проведення бойових дій», – кажуть у прес-службі.

Благодійний проєкт «Незламна кава», який розпочався з 1 грудня 2022 року, триватиме по 31 березня 2023 року.

Щомісяця АМІС Energy інформуватиме українців про суму зібраних коштів для їх подальшого перерахування місцевим органам влади вищезгаданих областей.

Завдяки реалізації благодійного проєкту компанія розраховує залучити на відбудову понад декілька мільйонів гривень.

Слідкувати за перебігом благодійної акції можна на сторінках AMIC ENERGY в соцмережах.  

Довідка enkorr

AMIC Energy — австрійська компанія, що є власником мережі з 470 автозаправних станцій мобільного й роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні зі штаб-квартирою у Відні.

З 24 лютого 2022 року, після повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, «АМІК Україна» не припиняє допомагати підрозділам ЗСУ, СБУ, Нацполіції України, Прикордонної служби України, територіальної оборони, ДСНС, військовим адміністраціям і територіальним громадам різних областей безкоштовно, передавши вже понад 250 тис. л пального.

Окрім того, у вересні 2022 р. мережа АЗС підписала благодійну угоду з 242 Окремим батальйоном територіальної оборони, де служать співробітники компанії, для постачання військового спорядження й решти потрібних речей, і продовжує регулярно надавати допомогу іншим військовим підрозділам, реагуючи на їхні нагальні потреби.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти