У початок

Нові СПГ-заводи США підписали угоди про постачання в Сінгапур

NextDecade розширила договір купівлі-продажу з ENN LNG, сінгапурською дочірньою компанією китайської ENN, щоб постачати їй 2 мільйони тонн скрапленого природного газу на рік порівняно з 1,5 мільйона тонн на рік, повідомляє Upstream online.

СПГ за 20-річною угодою надходитиме з перших трьох виробничих ліній NextDecade на станції Rio Grande LNG у Браунсвіллі (штат Техас) на умовах FOB.

Продаж відбувається в той момент, коли американський експортер СПГ працює над отриманням угод на постачання для майбутнього остаточного інвестиційного рішення (FID) для своїх перших трьох ліній, яке очікується в першому кварталі 2023 року. Інвестиції у решту виробничих ліній, ймовірно, буде схвалено в майбутньому.

Минулого тижня NextDecade уклала 20-річну угоду з португальською компанією Galp Trading на 1 мільйон тонн на рік, також з Rio Grande LNG і на умовах FOB.

Окремо Venture Global, ще один американський експортер СПГ, оголосив про укладення власної 20-річної угоди з сінгапурською дочірньою компанією японської Inpex щодо постачання 1 мільйона тонн СПГ на рік.

СПГ буде надходити з третього проєкту Venture Global, CP2 LNG, будівництво якого, як очікується, розпочнеться 2023 року.

«Venture Global рада вітати Inpex, найбільшу в Японії компанію з розвідки й видобутку газу, як клієнта CP2 і розширити нашу клієнтську базу в Азії», — сказав виконавчий директор Venture Global Майк Сабель.

«Для нас велика честь забезпечити безпеку постачання СПГ на цей ключовий ринок і сподіваємося на підтримку Inpex, оскільки вона постачає нашу конкурентоспроможну енергію з низьким вмістом вуглецю в регіон», — додав він.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти