У початок

AMIC передала на Херсонщину обладнання для укриттів і лікарень

Мережа АЗК AMIC ENERGY продовжує підтримувати деокуповані й прифронтові території в межах проєкту «Незламна кава», передавши у фонд Притули майже 9,4 млн грн. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

Як повідомлялося раніше, 6 травня у соцмережах AMIC ENERGY і фонд Сергія Притули оголосили про колаборацію у межах ініціативи «Незламна кава», спрямованої на підтримку деокупованих і прифронтових територій.

«Мережа АЗК AMIC уже передала фонду Притули 9 376 022 грн на закупку й забезпечення обладнанням укриттів і медичних закладів Херсонської, Запорізької й Донецької областей», – йдеться у прес-релізі.

Як зазначають у компанії, нещодавно разом з командою фонду представники мережі АЗК відвідали Херсонщину й передали обладнання в 16 укриттів і дві лікарні.

Йдеться зокрема про Херсонську міську клінічну лікарню ім. Є.Є.Карабелеша, яка отримала дві автоматичні мийно-дезінфекційні машини D5 й два операційні безтіньові світильники загальною вартістю 2,246 млн грн.

Також, додають у прес-службі, відвідали й укомплектували укриття у селі Степанівці, яке тепер має три телевізори, 15 планшетів і пʼять ноутбуків загальною вартістю 427 395 грн.

Нагадаємо, ініціатива «Незламна кава» продовжує підтримувати українські громади у прифронтових і деокупованих регіонах країни. 2 грн з кожного гарячого напою, проданого на автозаправних станціях AMIC ENERGY, спрямовується у фонд Сергія Притули на допомогу українцям.

Довідка enkorr

AMIC ENERGY – австрійська компанія, що є власником мережі з 470 автозаправних станцій роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі q Україні.

З початку повномасштабного вторгнення підтримує захисників України, спрямувавши на це понад 106 млн грн (станом на 01.04.2024 р.), зокрема передано майже 400 тис. л пального, понад 65 одиниць спеціальних військових пристроїв, апаратний комплекс придушення каналів управління БпЛА ANTIDRON KVSG 6+, військовий одяг і бронежилети, майже 200 туристичних обігрівачів, автомобілі, універсальні мобільні батареї Hama Supreme тощо.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти