У початок

«Альянс Енерго Трейд» — партнер Petroleum & LPG Ukraine 2023

Один із лідерів гуртового ринку пального — «Альянс Енерго Трейд» — виступить партнером конференції Petroleum & LPG Ukraine 2023, що відбудеться 5 грудня у Києві.

«Ми раді, що багаторічні традиції партнерства у межах нашого форуму зберігаються, незважаючи на війну. З нами знову поруч лідери ринку, які попри війну зберегли свої позиції й показали приклад стійкості у надважких умовах», — заявив Сергій Куюн, директор Консалтингової групи «А-95», яка є організатором конференції.

До 2022 року «Альянс Енерго Трейд» (АЕТ) стабільно посідала місце серед провідних постачальників світлих нафтопродуктів і бітуму, яке зберегла й донині.

Компанія однією з перших зазнала удару російських окупантів, які атакували нафтобази і два автотранспортні підприємства АЕТ у Гостомельскому районі Київщини, знищивши 140 тягачів і автоцистерн.

Попри втрати АЕТ однією з перших розпочала імпорт нафтопродуктів з Європи навесні 2022 року.

Також «Альянс Енерго Трейд» відома як найбільший платник податків серед гуртових постачальників. Так, за даними видання «Рейтинг. Бізнес в офіційних цифрах», у січні-вересні 2021 р. компанія сплатила в державний бюджет 219,8 млн грн податків і зборів.

Наразі компанія на кількох напрямах підтримує Сили оборони України й цивільне населення, яке постраждало через війну. Серед найновіших проєктів — передача 228-му окремому батальйону логістики автоцистерни Kassbohrer STS-35 обсягом 35 м3, який було реалізовано за участю Консалтингової групи «А-95».

Першу конференцію Petroleum Ukraine було проведено 2009 року, й протягом наступних 10 років майданчик став місцем зустрічі активу паливного ринку України. Через повномасштабне вторгнення росії в Україну і кардинальну зміну системи постачання нафтопродуктів у 2022 й 2023 роках Petroleum Ukraine відбувалась у Варшаві.

Проєкт програми і реєстраційна форма для участі у Petroleum & LPG Ukraine 2023 вже доступні на сайті Консалтингової групи «А-95».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти