У початок

Наближаючи перемогу: «Альянс Енерго Трейд» посилив українських оборонців

Компанія «Альянс Енерго Трейд» (АЕТ) 16 жовтня передала автомобільну цистерну для перевезення пального 228-му окремому батальйону логістики. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

«Це якісна ємність Kassbohrer STS-35 обсягом 35 мна сучасному шасі», — зазначив Петро Білько, голова логістичного напряму компанії. З його слів, цей напівпричеп – шоста одиниця, яку компанія передала військовим з початку повномасштабного вторгнення. До цього АЕТ уже передала різним підрозділам ЗСУ з власного парку 5 одиниць техніки загальною вартістю біля 3,9 млн грн. У прес-службі АЕТ також зазначили, що передача техніки — лише частина великої програми з підтримки Сил оборони України.

Командир 228-го окремого батальйону підполковник Василь Уривко зазначив, що пально-мастильні матеріали — ключовий продукт військової логістики, а ефективна організація процесу забезпечення військових частин паливом напряму впливає на якісне виконання бойових завдань на фронті.

«Дякуємо партнерам з компанії «Альянс Енерго Трейд» за наданий напівпричеп-цистерну, котрий спростив логістику і підвищив ефективність підвезення палива до бойових бригад. Завдяки цій допомозі ми замінили чотири менших за обсягом цистерни, а значить зменшили витрати на колеса, ремонт і заправку. Це значно підвищує результативність використання ресурсів», — сказав у коментарі enkorr Василь Уривко.

Він також зазначив, що батальйон потребує ще 5 паливозаправників об’ємом від 28 м3: «Ця кількість дасть змогу повністю реорганізувати систему підвезення палива до бойових бригад, зробити її максимально ефективною».

Довідка enkorr

228 окремий батальйон логістики — молодий підрозділ, який забезпечує паливом значну кількість бойових бригад і батальйонів, що виконують завдання на лініях фронту на сході України. Щоденною задачею батальйону є ефективне й швидке отримання, розвантаження і організація логістики важливих вантажів для лінії фронту: пального, боєприпасів, продовольства. Також батальйон виконує завдання з евакуації пошкодженої техніки й озброєння з поля бою, її відновлення і повернення в стрій.

«Альянс Енерго Трейд» — один із найбільших постачальників пального в Україну й один із найбільших гуртових трейдерів на внутрішньому ринку. Оператор утримує один із найбільших спеціалізованих парків автомобільної техніки для перевезення бітуму і світлих нафтопродуктів, який налічує близько 500 одиниць. Через російське вторгнення автомобільні бази АЕТ у Гостомелі й Гаврилівці (обидві – Київська область) зазнали значних втрат, було пошкоджено більше 140 транспортних одиниць, зокрема повністю знищено 47 автоцистерн і 62 сідлових тягачі. 


 
Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти