В начало

WOG підтримав проєкт Сергія Притули «Бонусна броня»

Мережа АЗК WOG підтримала проєкт «Бонусна броня», який реалізовує Благодійний фонд Сергія Притули разом із українськими компаніями-ритейлерами, повідомила прес-служба мережі.

Мета проєкту — закупити броньований медико-евакуаційний транспорт для Сил оборони України: 6 гусеничних бронетранспортерів і 16 броньованих позашляховиків.

«Клієнти WOG можуть зробити свій внесок у порятунок життів захисників, перерахувавши впродовж жовтня на благодійний проєкт «Бонусна броня» довільну кількість бонусів, що накопичилися на їхньому бонусному рахунку PRIDE», — йдеться у повідомленні.

У подальшому компанія конвертує їх у гривні й перерахує Благодійному фонду Сергія Притули  для закупівлі гусеничних бронетранспортерів типу FV-432.

Окрім того, фонд здійснить їхню технічну підготовку, комплектування і передасть підрозділам Сил оборони як медико-евакуаційний транспорт.

«WOG підтримав ідею і став одним зі співорганізаторів проєкту «Бонусна броня». Ми сподіваємося, що він знайде відгук у серцях наших клієнтів, і зусиллями спільноти PRIDE у межах загального збору зможемо зібрати бонусами щонайменше на три бронетранспортери», — зазначив директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

Нагадаємо, раніше у межах проєкту WOG «Рятуємо всюди, де наші люди» було передано 22,8 млн грн на чотири рятувальні всюдиходи «Богун» для підрозділів Нацгвардії й ДСНС Херсонської області.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти