В начало

Усупереч війні: UPG дебютувала на Миколаївщині (фото)

Мережа АЗК UPG 6 червня відкрила свій перший об’єкт у Миколаївській області. Про це повідомляє прес-служба компанії.  

Його розташовано на Баштанському шосе міста Миколаєва.

«Перший АЗК в області для нас – завжди подія. Так ми стаємо ближчими до ще більшої кількості клієнтів, які звикли обирати якісне. А в час, коли ворог безжально нищить і руйнує, кожен новозбудований об’єкт UPG – це ще й прояв нашого спротиву», – розповіла маркетинг-директорка мережі АЗК UPG Надія Гануліч-Манукян.

Новий комплекс має власний магазин і кафе ресторанного формату VIVO café.

АЗК обладнано 12 паливно-роздавальними колонками, на яких доступні бензин А-95, газ, ДП, а також бензин upg100 і upg95. Крім того, на ньому розташовані LPG-модуль на два пістолети і окрема станція з реагентом AdBlue для дизельного транспорту.

«Територія АЗК передбачає одночасне перебування тут 31-го легкового авто й 5-ти великогабаритних вантажівок. Є паркомісця і для відвідувачів із обмеженими фізичними можливостями», — додали у мережі.

У компанії розповіли, що планують розвивати мережу, збільшуючи кількість автозаправних комплексів у регіоні.

З нагоди відкриття комплексу протягом місяця заправитися тут можна ще вигідніше. Клієнти, які долучаться до бонусної програми UPGgood, отримають знижку бонусами: за кожен літр бензину або ДП – 1 грн, а за кожен літр газу – 50 коп..

Крім того, на перших відвідувачів традиційно чекають миттєві подарунки.

Довідка enkorr

Діяльність «Укрпалетсистем» охоплює два основних напрями: гуртові продажі (бензовозні норми) й роздрібні продажі світлих нафтопродуктів (мережа АЗК UPG).

Також на АЗК UPG працюють ресторани під брендом VIVO café.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти