В начало

UPG відкрила новий АЗК на Житомирській трасі

Мережа АЗК UPG («Укрпалетсистем») відкрила новий автозаправний комплекс у селі Глибочиці на Житомирській трасі в напрямку Києва. Повідомлення про це оприлюднено на сторінці мережі у Facebook.

«Ми відкрили найбільший у мережі ультрасучасний АЗК UPG, – йдеться у повідомленні. – Зустрічайте новий АЗК в с. Глибочиця,  Житомирська траса в напрямку м. Київ».

Як зазначають у компанії, заправитися на АЗК, на якому встановлено 23 паливно-роздавальні колонки, можна всіма видами пального.

«Особливістю цього комплексу є наявність швидкісних колонок для заправки дизельним пальним вантажних автомобілів», – повідомляють у прес-службі мережі, додаючи, що з нагоди відкриття на цьому АЗК упродовж місяця, з 30 березня по 30 квітня ц.р., діють знижки:

  • 1 грн/л на бензин або ДП,
  • 50 коп./л на газ.

Передбачено й подарунки – бургери, хот-доги, кава, фірмові ароматизатори upg тощо — першим 1200 відвідувачам рандомно у кожному чеку за заправку з бонусною карткою UPGgood.

Як повідомляв enkorr раніше, мережа АЗК UPG придбала для Збройних сил України 20 позашляховиків.

Діяльність «Укрпалетсистем» охоплює два основних напрями: гуртові продажі (бензовозні норми) й роздрібні продажі світлих нафтопродуктів (мережа АЗК UPG).

Також на АЗК UPG працюють ресторани під брендом VIVO café.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти