В начало

«Укрнафта» придбає 9 паропромислових пересувних установок

ПАТ «Укрнафта» оголосило на електронній платформі для закупівель Prozorro тендер на придбання паропромислових пересувних установок для власних виробничих потреб. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.  

Як зазначається, «Укрнафта» закупить паропромислові пересувні установки – компанія оголосила тендер на закупівлю девʼяти таких установок.

«По одній одиниці техніки потрібно постачити в Івано-Франківську, Львівську, Сумську й Полтавську області. Ще пʼять одиниць – у Прилуки Чернігівської області», – повідомляють у компанії.

Термін постачання всього товару не повинен перевищувати 340 календарних днів з моменту підписання договору.

Загальна очікувана вартість установок – 148,5 млн грн (без ПДВ).

Згідно з інформацією, оприлюдненою на сайті Prozorro, кінцевий строк подання тендерних пропозицій – до 12:00 25 липня 2024 року.

Як писав enkorr раніше, «Укрнафта» оголосила тендер на дві автоцистерни, тендер на великовантажні ТЗ, а також на придбання автомобілів підвищеної прохідності й агрегата ремонту й обслуговування верстатів-качалок з краном-маніпулятором.

Нагадаємо, «Укрнафта» оголосила тендери на закупівлю екскаваторів. Техніку потрібно постачити в Івано-Франківську, Полтавську, Львівську, Чернігівську й Сумську області.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти