В начало

«Укрнафта» підтримує Харків пальним і грошима

ПАТ «Укрнафта» виділило 20 млн грн і 50 тис. л пального для підтримки Харкова й області, а також знизило ціни на бензин А-95 і дизель на своїх АЗК у регіоні. Про це повідомляється на сторінці компанії у мережі Facebook.

«У часи, коли регіон потерпає від постійних обстрілів російських терористів, маємо гуртуватися й робити все, щоб допомогти людям. Поспілкувалися на цю тему з віцепрем'єр-міністром Юлією Свириденко, обговорили, як саме можемо це зробити», – написав директор «Укрнафти» Сергій Корецький у Facebook.

З його слів, перше, що робить компанія, – виділяє 20 млн грн на потреби Сил оборони, які захищають Харківщину.

«Друге. Надаємо перші 50 тис. л пального для роботи генераторів на об'єктах критичної інфраструктури, у лікарнях і комунальних підприємствах. Далі, за потреби, ці обсяги будуть збільшуватися», – повідомив Корецький.

І третє, зазначив Корецький, «робимо пальне доступнішим для жителів Харкова й області – знижуємо ціну на дизель і пальне марки А-95 на автозаправних комплексах у регіоні на 3 гривні від стели», додавши, що «Укрнафта» шукатиме й інші способи максимально підтримати жителів Харківщини.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти