В начало

«Укрнафта» оголосила тендери на закупівлю екскаваторів

ПАТ «Укрнафта» оголосило на електронній платформі для закупівель Prozorro чотири тендери на закупівлю нової техніки. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

Як видно з документації, оприлюдненої на Prozorro, компанії потрібні колісні й гусеничні екскаватори, а також фронтальні навантажувачі.

«Перший тендер – на 25 колісних екскаваторів-навантажувачів», – йдеться у повідомленні «Укрнафти». Їхня загальна очікувана вартість – 76 738 499,90 грн (без ПДВ).

Техніку потрібно постачити в Івано-Франківську, Полтавську, Львівську, Чернігівську й Сумську  області.

Другий тендер – на міні-екскаватор очікуваною вартістю 2 158 333,30 грн (без ПДВ). Такий екскаватор чекають у Бориславі на Львівщині.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій на ці два тендери – 12:00 25 березня 2024 року.

Згідно з оприлюдненою інформацією, третій тендер оголошено на 9 колісних і 2 гусеничних екскаватори вартістю майже 60,7 млн грн, які «треба постачити як на схід, так і на захід України», уточнюють у прес-службі «Укрнафти».

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій у цьому разі – 12:00 1 квітня 2024 року.

Й четвертий тендер – на 4 фронтальні навантажувачі вартістю 20,6 млн грн, які має бути постачено у Полтавську й Сумську області.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 12:00 29 березня 2024 року.

Як писав enkorr раніше, торік «Укрнафта» придбала понад 60 одиниць спецтранспорту.

Видання також повідомляло, що «Укрнафта» придбала для потреб компанії 12 спеціалізованих автобусів Temsa й закуповує автоцистерни для перевезення пального.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти