У початок

«Укрнафта» поповнила автопарк 12-ма новими автобусами

ПАТ «Укрнафта» придбало для потреб компанії 12 спеціалізованих автобусів Temsa. Про це повідомляється на сторінці «Укрнафти» в мережі Facebook.  

Як зазначається у повідомленні, було придбано 12 спеціалізованих автобусів Temsa у переможців відкритого тендеру – ТОВ «Авто-Регіон». Це «надійні турецькі машини з японськими двигунами й ступенем локалізації в Україні 20%».

«Автобуси – це важливий елемент роботи такої компанії як «Укрнафта», де багато людей працюють позмінно і мають їздити на промисел. У середньому за одну зміну потрібно перевозити від 4,5 до 5 тис. працівників», – кажуть у прес-службі компанії.

На балансі управління транспорту «Укрнафти» наразі 275 автобусів. З них експлуатуються 213. Всі задіяні у перевезенні працівників до місць роботи. При цьому найновіші автобуси (6 «Еталонів») було придбано 2021 року. Основна частина парку – це ПАЗ, ЛАЗ, «Ікарус», КаВЗ, САРЗ, ЛіАЗ. Їхній середній вік – понад 30 років, а є й такі, які відпрацювали уже по піввіку.

Тож спеціалісти компанії врахували досвід експлуатації наявних автобусів, умови, в яких вони працюватимуть, їхню кількість і терміни постачання. «Потрібен був оцинкований кузов, щоб збільшити строк експлуатації (мінімально 10 років), й двигун Євро-6, оскільки автобуси використовуються зокрема на території природних заповідників – йдеться у повідомленні. – Тож нові автобуси на 29 пасажирів кожен наприкінці 2023 року було постачено у всі регіональні підрозділи».

Також, додають в «Укрнафті», заплановано придбання 28 автобусів у І кварталі 2024 року за процедурою лізингу.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти