В начало

«Укрнафта» ліквідувала врізку в нафтопровід на Сумщині

ПАТ «Укрнафта» виявило й ліквідувало врізку в нафтопровід у Сумській області. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Працівниками служби безпеки ПАТ «Укрнафта» було виявлено несанкціоновану врізку в нафтопровід «П.Панасівка–Анастасівка» на території Роменського району Сумської області», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, врізку виготовлено за допомогою патрубка заввишки 5 см з кульковим краном діаметром 1,5 дюйма. До нього приєднано гумовий шланг високого тиску діаметром ¾ дюйма завдовжки 1,5 м. На кінці шланга встановлено кульковий кран діаметром 1,5 дюйма.

«Після фіксації злочину працівниками Роменського відділу нацполіції у Сумській області врізку було ліквідовано», – повідомила прес-служба «Укрнафти».

Наразі встановлюють обсяги збитків, завданих компанії, й спільно із Нацполіцією проводиться встановлення осіб, які здійснили незаконну врізку.

Як писав enkorr раніше, цього місяця «Укрнафта» ліквідувала врізку в нафтопровід на Чернігівщині.

Видання також повідомляло, що у березні цього року «Укрнафта» виявила й ліквідувала незаконну врізку, попередивши подальші крадіжки нафти, а наприкінці минулого року ліквідувала незаконну врізку у газопровід біля Прилук на Чернігівщині, а в лютому – знешкодила у Чернігівській області незаконну врізку у свердловину.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти