В начало

«Укрнафта» ліквідувала незаконні врізки в нафтопроводи на Полтавщині

Працівники служби безпеки ПАТ «Укрнафта» виявили два незаконних втручання у трубопроводи компанії на Полтавщині. Про це «Укрнафта» повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

Під час проведення заходів з виявлення можливих несанкціонованих врізок «за допомогою спеціальних приладів у полі, поблизу ґрунтової дороги, знайшли сліди нелегального втручання в трубопровід. Під час розкопування виявили вкручений металевий патрубок, до якого приєднано кульковий кран, до нього – ще один металевий патрубок, і ще один кульковий кран. Слідів відбору не виявлено», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, ще одне незаконне втручання знайшли у полі, засадженому соняшниками: там у газопровід вкрутили металевий патрубок завдовжки 20 мм, до якого приєднано кульковий кран. У кран вкручено «кордовий шланг, на кінці якого був ще один кульковий кран. Сліди відбору відсутні, хоча є запах газового конденсату».

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 Миргородського районного відділу поліції ГУНП в Полтавській області.

Наразі врізки ліквідовано, встановлюються особи, причетні до їх облаштування.

Як писав enkorr раніше, на початку жовтня «Укрнафта» ліквідувала на Сумщині врізку в нафтопровід. 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти