В начало

У квартирі в Броварах вибухнув туристичний газовий балончик (фото)

У Броварах під Києвом вибухнув газовий балончик у квартирі на другому поверсі 9-поверхівки. У результаті було пошкоджено вікна й двері квартири. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що балончик перебував у портативній переносній газовій плитці, яку було розміщено на електроплиті.

«У результаті ввімкнення електричної напруги відбулось підігрівання балончика, що призвело до вибуху. На щастя, обійшлося без потерпілих і наступного горіння, пошкоджено вікна й двері квартири», — розповіли рятувальники.

Як раніше писав enkorrпротягом листопада у Києві сталося 12 вибухів газових балонів. Зокрема у Дарницькому й Деснянському районах було зафіксовано по 3 випадки, у Голосіївському – 2, в Дніпровському, Оболонському, Подільському і Святошинському районах — по одному випадку.

Також 4 грудня у Києві в одному з багатоповерхових будинків на вулиці Цвєтаєвої внаслідок недотримання правил експлуатації газових балонів стався вибух.

Як зазначав enkorr, останнім часом збільшилася кількість нещасних випадків при використані побутових газових балонів.

Нагадаємо, експерт Консалтингової групи «А-95» Артем Куюн записав відео з порадами щодо заправки газових балонів.

Раніше у своїй авторській колонці «Балон на мільйон» Артем Куюн зазначав, що різке зростання популярності скрапленого газу у балонах вимагає від держави зусиль із убезпечення їх обігу.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти