В начало

Щотижневий експорт СПГ із США впав до 23 партій

За даними Управління енергетичної інформації США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) США знизився за тиждень, що закінчився 6 березня, порівняно з тижнем раніше.

У своєму щотижневому звіті про природний газ агентство повідомило, що з 29 лютого по 6 березня заводи в США відправили 23 СПГ-вози, що на три постачання менше, ніж тижнем раніше.

Посилаючись на дані про доставку, надані Bloomberg Finance, агентство повідомило, що загальна місткість цих суден з СПГ становить 87 млрд куб. футів.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні постачання природного газу на експортні термінали СПГ США знизилися на 3,1% (0,4 млрд куб. футів на день) за тиждень і становили в середньому 13,4 млрд кубічних футів на день.

Постачання природного газу на термінали у південному Техасі впали на 6,7% (0,3 млрд куб. футів/добу), тоді як постачання природного газу на термінали у південній Луїзіані впали на 2,2% (0,2 млрд кубічних футів/добу), до 8,8 млрд кубічних футів/добу.

Агентство повідомило, що поточний ремонт на терміналі СПГ у Фріпорті в Техасі внаслідок зимового шторму в січні 2024 року зменшив пропускну здатність об’єкта.

Постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки залишалися незмінними протягом тижня на рівні 1,2 млрд куб. футів/добу.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив вісім вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті надіслав чотири партії протягом минулого тижня.

СПГ-термінал Cameron компанії Sempra Infrastructure відправив чотири вантажі, а термінал LNG Calcasieu Pass компанії Venture Global відправив три вантажі протягом минулого тижня.

Крім того, термінал Cove Point відправив два вантажі СПГ, а термінал СПГ острова Ельба й термінал Фріпорт відправили по одному вантажу.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти