В начало

Щотижневий експорт СПГ з США скоротився до 20 суден

За даними Управління енергетичної інформації США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) США знизився за тиждень, що закінчився 24 січня, порівняно з тижнем раніше. Про це повідомляє LNG Prime.

У своєму щотижневому звіті про природний газ агентство повідомило, що 20 СПГ-суден вирушили з заводів США між 18 і 24 січня, це на сім суден менше, ніж тижнем раніше.

Крім того, загальна місткість цих суден СПГ становить 76 млрд кубічних футів, повідомляє EIA з посиланням на дані про доставку, надані Bloomberg Finance.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні обсяги постачань природного газу на експортні термінали СПГ США зросли на 5,6% (0,7 млрд куб. футів/добу) за тиждень і становили в середньому 13,2 млрд кубічних футів/добу.

Постачання природного газу на термінали у Південній Луїзіані зросли на 14,2% (1,1 млрд куб. футів на день) – до 9,1 млрд куб.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки практично не змінилися й перебувають на рівні 0,9 млрд куб. фут./добу.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив сім вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті – чотири партії протягом звітного періоду.

Термінал СПГ Cameron компанії Sempra Infrastructure відправив три вантажі СПГ, тоді як термінал СПГ Freeport, термінал Calcasieu Pass компанії Venture Global і об’єкт Cove Point відправили по два вантажі протягом минулого тижня.

СПГ-термінал острова Ельба не відвантажував цього тижня.

Згідно з повідомленнями, минулого тижня в Техасі й Луїзіані відбулося різке похолодання, яке вплинуло на роботу заводів Sabine Pass і Corpus Christi, терміналів LNG у Cameron і Freeport.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти