В начало

Шахраї від імені WOG розсилають повідомлення про «державну паливну субсидію»

Мережа АЗК WOG попереджає про те, що через месенджери від імені компанії невідомі особи розсилають повідомлення з метою заволодіти персональними даними клієнтів. Про це йдеться на сторінці WOG у Facebook.

«У месенджерах активізувалися шахраї. Вони розсилають повідомлення від імені мережі АЗК WOG про нібито «державну паливну субсидію». Метою таких дій переважно є заволодіння персональними даними клієнтів», – повідомляє прес-служба мережі АЗК.

Як зазначають у компанії, мережа АЗК WOG не має жодного відношення до таких активностей.

«Про будь-які заходи, організатором чи партнером яких є мережа WOG, ми повідомляємо на офіційних ресурсах, а їх проведення відповідає всім нормам законодавства України», – додають у компанії.

Як писав enkorr раніше, мережа АЗК WOG попереджала про шахрайські дії невідомих, зазначаючи, що не має жодного відношення до поширення акаунтів PRIDE з уже придбаним пальним.

Видання писало й про те, що шахраї створили сайт-клон офіційного онлайн-магазину WOG з метою заволодіння грошима й персональними даними клієнтів.

Нагадаємо, у мережі АЗК ОККО повідомляли, що виявили шахрайську розсилку повідомлень від імені компанії, метою якої є збір персональних даних клієнтів мережі.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти