У початок

WOG попереджає клієнтів про нові види шахрайства

Шахраї створили сайт-клон офіційного онлайн-магазину WOG з метою заволодіння грошима й персональними даними клієнтів. Про це йдеться на сторінці компанії у мережі Facebook.

«Для введення в оману користувачів на фейковому ресурсі розміщено посилання на офіційний сайт мережі АЗК WOG і Центр підтримки клієнтів. Сайт створено з метою заволодіння грошима й персональними даними клієнтів», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Як зазначають у компанії, WOG не реалізовує паливних талонів і карток через сторонні сайти, telegram-канали, групи у Viber, сторінки в TikTok та інші соціальні мережі. «Також ми не ведемо комунікацію у telegram-каналах щодо продажі паливних талонів, тому будемо вдячні за розміщення скарг на подібні публікації», – кажуть у мережі АЗС, додаючи, що потрібно пильнувати, аби не дати шахраям змоги ввести себе в оману.

У компанії підкреслюють, що для отримання актуальної інформації про наявність пального варто користуватися розділом «Карта» у застосунку PRIDE, а також за змоги уникати анонімних груп і каналів, які інформують про наявність пального, оскільки саме ці групи використовуються для реклами різних шахрайських схем із фіктивного продажу талонів. А також додають, що купувати талони і паливні картки потрібно тільки через офіційні представництва WOG, контакти яких є на офіційному сайті wog.ua. І в жодному разі не звертатись до сторонніх компаній і не купувати з рук.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти