В начало

ОККО відкрила новий АЗК поблизу Чернівців

У Чернівецькій області відкрився четвертий автозаправний комплекс під брендом ОККО. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК.  

Новий АЗК розташовано у селі Чагорі по вул. Об’їзна,14. Це неподалік Чернівців, на автошляху, що веде до прикордонного переходу «Порубне–Сирет» на українсько-румунському кордоні.

«На новому АЗК можна заправитися усіма видами пального від ОККО: бензином 95 Євро й Pulls 95, дизельним пальним ДП Євро і Pulls Diesel, а також скрапленим газом», – повідомляють у компанії.

У складі комплексу традиційно працює кафе й магазин із просторим торговим залом. А ще водії можуть тут скористатися сервісом підкачування коліс. 

АЗК у Чагорі став уже 7-м комплексом, який мережа ОККО ввела в експлуатацію 2024 року.

Зараз у структурі компанії працює 410 автозаправних комплексів. 

Як повідомляв enkorr раніше,  у січні 2024 року ОККО відкрила 3 нових АЗК: один – поблизу Умані й два – у Київській області, у місті Миронівці й селі Пії (обидва – Обухівський район). Пізніше новий автозаправний комплекс мережі АЗК ОККО розпочав роботу у Миколаївській області, а також у Болехові Івано-Франківської області.

Нагадаємо, минулого року мережа ОККО відкрила 3 нових автозаправних комплекси. Ще на шістьох об’єктах завершила процес відновлення після пошкоджень унаслідок воєнних дій. 

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажами нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти