В начало

ОККО торік спрямувала на оборону й відбудову країни понад 207 млн грн (фото)

За 2022 рік мережа АЗК ОККО спрямувала понад 207 млн грн на оборону і відбудову України. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

Як зазначають в ОККО, загальний обсяг допомоги, який мережа надала торік українським захисникам, волонтерам і місцевим громадам, що потерпіли від бойових дій чи окупації, становить 207,7 млн грн.

«Пальне, реанімобілі, відбудова, облаштування укриттів, продукти для військових – кошти на ці потреби компанія виділяє від перших днів повномасштабного вторгнення і продовжує це робити 2023 року», – йдеться у повідомленні.

Починаючи з березня 2022 року, мережа ОККО безкоштовно пригощає хотдогами, кавою, чаєм бійців на своїх АЗК у прифронтових регіонах. За 2022 рік приготували для них понад півмільйона хотдогів і майже мільйон гарячих напоїв.   

Протягом року (програма триває і нині) мережа безкоштовно допомагала пальним волонтерським фондам і громадським організаціям, які займаються евакуацією населення з прифронтових регіонів і доставкою гуманітарних вантажів; місцевим адміністраціям Київської і Чернігівської областей – на відбудову пошкодженої інфраструктури; полку «Азов», іншим підрозділам ЗСУ й територіальної оборони; медикам, комунальним підприємствам тощо, пояснюють у прес-службі.

Як повідомляв enkorr раніше, компанія за власний кошт відбудувала 4 заклади освіти у Київській області, які зазнали руйнувань під час бойових дій.

ОККО підтримала ініціативу президента України United 24 і виділила кошти на придбання 5 реанімобілів, які уже працюють у прифронтових регіонах. Авто було придбано і для потреб військових, а саме для спецпідрозділу «Альфа».

Також починаючи з листопада минулого року, компанія спільно з фондом «Повернись живим» започаткувала ініціативу «Око за око», метою якої є закупівля 25 розвідувальних безпілотних авіаційних комплексів Shark для ЗСУ.  Відтак по 1 гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 чи PULLS DIESEL перераховується на розвідкомплекси. За два місяці 2022 року закумульовано коштів на 10 таких безпілотників, за січень 2023-го – ще на 5. Наразі проєкт триває.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти