В начало

«Нафтогаз» запустив 8 АЗС на базі Glusco на Дніпропетровщині

ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» відкрило 8 автозаправних станцій U.GO, які раніше належали Glusco. Про це свідчить оновлений список працюючих станцій, опублікований на сайті компанії.

Зокрема 4 станції з’явилися в Дніпрі, три — в смт Слобожанському й одна — в Павлограді.

Таким чином, кількість станцій Glusco, які почали працювати під брендом U.GO, наразі становить 26 одиниць.

Як повідомлялось, раніше НАК «Нафтогаз України» розпочав запуск автозаправних комплексів мережі Glusco під власною торговою маркою U.GO в столичному регіоні.

На думку директора Консалтингової групи «А-95» Сергія Куюна, цінова політика на станціях нещодавно відкритої державної мережі U.GO свідчить про здорову конкуренцію на ринку пального.

Нагадаємо, що в травні ц.р. Кабінет міністрів України ухвалив рішення про передачу арештованого в рамках кримінального провадження майна ТОВ «Глуско Україна» й ТОВ «Глуско ритейл» в управління ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг».

Загалом у розпорядження ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» передано 172 об’єкти. Серед них — 126 будівель АЗК, недобудови, земельні ділянки і майно, розташоване в різних регіонах України, зокрема на тимчасово окупованих територіях і в зоні бойових дій.

На сьогодні у розпорядженні НАК трохи більше 50 станцій. Решту торік було здано в оренду кільком операторам ринку (OKKO, WOG, KLO тощо).

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти