Мережа АЗК UPG відкрила новий сезон оновленим меню, в якому додалося 13 страв. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.
Як зазначається у повідомленні, на АЗК тепер пропонують «оновлені сніданки, гарячі страви, десерти – усе за авторськими рецептами шеф-кухарів».
Меню оновилося на шести позиціях. Так, серед сніданків тепер також є гранола з йогуртом, сирники у ванільному соусі, сендвіч із картоплею фрі й смачні шпроти.
Серед перших страв у літньому меню з’явились льодяний борщ, бульйон з фрикадельками й локшиною і холодний суп.
До других страв додалося аж чотири позиції: два види дерунів, під лососево-вершковим і вершково-грибним соусами, паста фетучині з лососем і курча з картопляним пюре.
Оновилася й лінійка салатів, серед яких тепер можна скуштувати сезонний, крабовий і шпроти з сиром.
Якщо ви віддаєте перевагу хотдогам, вам теж підготували дві новинки: хотдог із сосискою з сиром «Філадельфія» і з сосискою з каперсами.
До десертів додалися два види пахлави, «Ханума» і «Горіхова», а також апельсинове печиво й лаймове парфе.
Як писав enkorr раніше, мережа АЗК UPG розширила своє меню до посту чотирма стравами у новому форматі.
Коментарии
Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии
Войти