У початок

До посту UPG розширила меню на своїх АЗК

Мережа АЗК UPG розширила своє меню до посту чотирма стравами у новому форматі. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Компанія пропонує чотири класичні страви: смажені вареники з картоплею, тушковану капусту й вінегрет, а також картопляні крокети з грибами.

«Створюючи це меню, ми подбали про те, щоб їжа була не лише пісною, а й по-справжньому смачною», – додали в UPG.

Як писав enkorr раніше, мережа UPG оновила перед Новим роком своє сезонне меню, зробивши акцент на баварському м’ясному делікатесі Leberkäse (леберкезе).

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти