В начало

На Одещині внаслідок ворожого обстрілу загорілася АЗС

Учора, 10 квітня, увечері в Одеській області через російський обстріл спалахнула автозаправна станція. Про це повідомляють Сили оборони Півдня на своєму телеграм-каналі.

«Ворог не припиняє тероризувати Одещину. Знову подвійний  удар балістикою по Одеському району. Атаковано транспортну інфраструктуру. Є влучання в АЗС, що підсилює вибухову небезпеку», – йдеться у повідомленні.

На пошкодженій АЗС спалахнула пожежа, побиті крамниці, складські приміщення, адміністративні будівлі й приватні будинки.

При цьому, як зазначається, загинуло четверо людей, зокрема 10-річна дівчинка, ще семеро людей зазнали поранень, один чоловік у важкому стані, йому ампутовано нижні кінцівки. Лікарі роблять усе можливе.

Як повідомляв enkorr раніше, у Нікополі окупанти обстріляли АЗС «Укрнафти», в Охтирському районі Сумської області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу зруйновано автозаправну станцію.

Видання також писало, що окупанти обстріляли Червоногригорівську громаду Дніпропетровської області, внаслідок цього пошкоджено АЗС.

А три дні тому під час чергової атаки ворога з використанням дронів-камікадзе в Одеській області пошкоджено АЗС.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти