В начало

На Мозирський НПЗ зайшли військові, вивозять пальне — ЗМІ

На територію Мозирського нафтопереробного заводу 22 червня заїхала велика кількість озброєних людей, а із заводу почали вивозити пальне. Про це з посиланням на джерела в українських спецслужбах повідомляє «24 канал».

За даними джерел телеканалу, такі дії на заводі пов’язані з підготовкою до ймовірного нападу білорусі на нашу державу.

«22 червня на територію місцевого нафтопереробного заводу заїхала велика кількість озброєних людей. З території НПЗ вкрай активно почали вивозити пальне. Цілком може бути, що такі заходи обумовлені побоюванням білоруського керівництва залишитися без пального у разі удару по підприємству», — повідомляють журналісти.

На самому ж заводі вивезення пального зафіксували 22 червня, коли на територію НПЗ приїхали озброєні чоловіки в темному одязі з білими пов'язками на рукавах. Крім того, охорону об'єкта забезпечують поліцейські.

Куди саме білоруси вивозять пальне з Мозирського НПЗ, наразі невідомо.

Як повідомлялось, 22 квітня ймовірно український дрон-камікадзе атакував новошахтинський нафтопереробний завод у ростовській області, внаслідок чого сталася пожежа.

Як повідомлялось, білоруські нафтопереробні заводи працюють на половину потужності й майже повністю заповнили свої склади у зв’язку з відсутністю українського ринку збуту.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти