В начало

На Київщині судитимуть власника двох нелегальних АЗС

Прокурори Київської обласної прокуратури затвердили й спрямували в суд обвинувальний акт стосовно мешканця Київської області за фактом незаконного зберігання і збуту підакцизних товарів. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті Київської обласної прокуратури.

Як зазначають у прокуратурі, розслідуванням встановлено, що на території Бучанського й Фастівського районів обвинувачений організував діяльність двох автозаправних станцій. При цьому документів про походження і якість пального, а також відповідних дозволів на зайняття такою діяльністю він не мав.

Згідно з повідомленням, відпускали пальне на вказаних АЗС винятково за готівку. Відповідно до висновків судових експертиз воно не є товарним нафтопродуктом, виготовлялося із використанням обладнання кустарного виробництва й не відповідало вимогам держстандартів.

За результатами проведення санкціонованих обшуків виявлено і вилучено близько 12 тонн пального, а також  обладнання автозаправної станції. За клопотанням прокурора на вилучене майно судом накладено арешт.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими ГУНП в Київській області.

Як повідомляв раніше enkorr, на столичному ринку почали з’являтися нелегальні паливні заправки, причому редакція видання отримує сигнали про масове відкриття нелегальних станцій по всій території України.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти