В начало

Eni відкрила нові запаси вуглеводнів в Алжирській пустелі

Італійська Eni й алжирська Sonatrach у басейні Berkine North на концесії Sif Fatima II в Алжирській пустелі відкрили нові запаси нафти й газу.

Під час буріння розвідувальної свердловини Rourde Oulad Djemaa Ouest-1 (RODW-1) було виявлено нафту і газ, повідомляється в прес-релізі Eni. Під час експлуатаційних випробувань свердловина показала продуктивність 1 300 барелів нафти на добу і близько 2 млн куб. футів (56,6 тис. куб. метрів) газу.

У березні 2022 року компанія повідомляла про відкриття родовища вуглеводнів в області Zemlet el Arbi, розташованій поруч із Sif Fatima II, також запаси було виявлено на сусідній з RODW-1 свердловині HDLS-1.

Концесії Zemlet el Arbi й Sif Fatima II управляються спільним підприємством Eni (49%) і Sonatrach (51%). Відкриття є частиною нової геологорозвідувальної кампанії, яка включатиме буріння 5 свердловин у басейні Північний Беркін.

Компанія Eni присутня в Алжирі з 1981 року, видобуваючи 100 тис. барелів нафтового еквівалента на добу, це головна міжнародна компанія країни.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти