В начало

Ціни на нафту стабільні після підйому напередодні

Ціни на нафту стабільні вранці у середу, 3 квітня, після поновлення жовтневих максимумів напередодні.

Вартість червневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures за даними на 8:05 за київським часом становить $88,97 за барель, що на $0,05 (0,06%) вище, ніж на закриття попередніх торгів. У вівторок ці контракти здорожчали на $1,5 (1,7%), до $88,92 за барель.

Ф'ючерси на нафту WTI на травень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) знизилися в ціні на цей час на $0,04 (0,05%), до $85,11 за барель. За підсумками попередніх торгів вартість цих контрактів збільшилася на $1,44 (1,7%), до $85,15 за барель.

Обидві марки напередодні поновили максимуми з 27 жовтня минулого року. Цьому зокрема сприяло посилення геополітичної напруженості після удару Ізраїлю по консульству Ірану в Дамаску.

Тим часом у середу відбудеться засідання моніторингового комітету ОПЕК+. За його підсумками, найімовірніше, буде оголошено про збереження чинних обмежень видобутку.

Крім того, о 17:30 за Києвом Міненерго США опублікує щотижневу доповідь про запаси нафти, бензину й дистилятів у країні. Оприлюднені напередодні дані Американського інституту нафти (API) показали падіння нафтових резервів на тижні, що завершився 29 березня, на 2,286 млн барелів.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти