В начало

Благодійність: WOG допомагає «Госпітальєрам» збирати кошти на турнікети для поранених

Компанія WOG, яка підтримує «Госпітальєрів» з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну, долучається до збору коштів на джгути-турнікети для поранених. Про це йдеться на офіційному сайті WOG.

«Медичний добровольчий батальйон «Госпітальєри», що займається наданням першої медичної допомоги і евакуацією поранених воїнів з фронту з 2014 року, оголошує збір коштів на 10 тис. джгутів-турнікетів, які використовуються для тимчасової зупинки кровотечі з верхніх і нижніх кінцівок. Компанія WOG підтримує добровольчий батальйон «Госпітальєри» з перших місяців повномасштабного вторгнення росії в Україну. Тому звертаємось і до наших небайдужих клієнтів з проханням не пройти повз, а також долучитися до збору», – йдеться у повідомленні.

Як зазначає командир «Госпітальєрів» Яна Зінкевич на своїй сторінці у мережі Facebook, за статистикою саме поранення в кінцівки трапляються найчастіше. «У перші ж секунди надважливо зупинити кровотечу. Джгут-турнікет – найкращій і вкрай необхідний засіб для цього. Щодня на фронті, на передовій ми потребуємо сотні таких турнікетів. Вони є дуже дорогими, тому вдячні будемо кожному, хто долучиться до збору», — написала вона.

Зробити внесок можна у два кліки на спеціальній онлайн-платформі для подолання гуманітарної катастрофи, спровокованої воєнними діями на території України, – http://socialnetwork.mozhemo.fund.

На залучені кошти буде придбано джгути-турнікети американського виробника CAT (Combat-Application-Tourniquet) Generation 7 останнього покоління, які вже добре зарекомендували себе на фронті.

Як писав раніше enkorr, традиційний благодійний проєкт мережі АЗК WOG «Дорога добра» цього разу спрямовано на порятунок життя дітей, котрі постраждали через війну. Цьогорічна мета проєкту – зібрати на лікування таких дітей 2,5 млн грн.

Еnkorr також повідомляв, що з 13 травня в швидкісних поїздах «Інтерсіті» й «Інтерсіті+» було зібрано кошти, які спрямували на закупівлю препаратів для Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні. 

Як відомо, мережа АЗК WOG спільно з фондом Сергія Притули ініціювали проєкт «Добробонуси» для збору коштів на евакуаційні автомобілі для ЗСУ.

Раніше повідомлялося про те, що хірургічне обладнання на суму понад 150 тисяч євро від мережі АЗК KLO було придбано для потреб Харківського військового шпиталю. Кошти на потрібне для хірургів госпіталю обладнання збирали разом із благодійним фондом Ukrainehilfe Salchendorf, який теж допомагає фінансово нашим захисникам.  

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти