В начало

Amic Energy передала фонду Сергія Притули 9,4 млн грн

Мережа АЗК Amic передала фонду Притули майже 9,4 млн грн на придбання обладнання для укриттів і медзакладів Запорізької, Херсонської й Донецької областей. Про це повідомляється на сторінці фонду у Facebook.

«Amic Energy в Україн»і передали кошти, зібрані в межах ініціативи «Незламна кава», нашому фонду, а команда гуманітарного напряму знайшла для них найкраще застосування», – йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, на ці кошти було закуплено й передано «обладнання в укриття й медичні заклади Херсонської, Запорізької й Донецької областей загальною вартістю 9,376,022.00 грн».

Як повідомляв enkorr раніше, компанія «АМІК Україна» запустила благодійну акцію «Незламна кава», у межах якої 2 грн з кожної проданої чашки кави, чаю та інших гарячих напоїв на АЗС буде перераховано на відновлення Херсонської, Запорізької, Луганської й Донецької областей.

Нагадаємо, мета кампанії – спрямувати зібрані кошти на відбудову шкіл, лікарень та інших соціально значущих об'єктів, які було пошкоджено чи знищено країною-агресором під час військового вторгнення у цих областях.

Загалом у рамках акції було зібрано понад 11,7 млн грн.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти