У початок

Зустрінемося у Варшаві: UPG прямує на Petroleum Ukraine 2024

Міжнародна група компаній UPG долучилася до складу партнерів і учасників Petroleum Ukraine 2024, повідомляє організатор заходу Консалтингова група «А-95».

UPG – поки що єдина українська компанія, яка інвестувала у придбання виробничої інфраструктури у Польщі. Два роки тому компанія придбала частку у Baltchem SA Zakłady Chemicze – операторі нафтоперевалювального комплексу у Щецині.

Протягом двох років UPG здійснила комплекс заходів зі зміцнення об'єкта, а саме інвестувала у збільшення потужності залізничних відвантажень. У планах також побудова комплексу з приймання й відвантаження LPG. Паралельно компанія продовжує нарощувати власний парк залізничних цистерн.

Вихід до моря дозволив українській компанії налагодити стабільні постачання дизпального з кількох напрямків. Зокрема протягом 2023-2024 років було здійснено постачання з Кувейту й США. Американське дизпальне наразі займає основну частку у забезпеченні роздрібної мережі UPG в Україні. Своєю чергою імпорт бензину здійснюється з Німеччини транзитом через Польщу в Україну.

«За два роки ми відпрацювали логістику й удосконалили роботу термінала. Запрошуємо українських і європейських колег до співпраці й будемо раді бачити всіх на полях Petroleum Ukraine у Варшаві», — заявив засновник і власник UPG Володимир Петренко.

На конференції компанія буде представлена провідними фахівцями з України і європейського офісу.

UPG – один із найбільших постачальників нафтопродуктів на ринок України, який стабільно входить у трійку лідерів з імпорту. Національна мережа автозаправних комплексів UPG продовжує розвиток і наразі налічує понад 90 автозаправних комплексів, які є лідерами з добових продажів пального в Україні.

Petroleum Ukraine 2024 відбудеться 18 червня у Варшаві. Партнерами заходу є Unimot, OKKO, WOG, UPG, «Укрнафта», AGTG SA, Eco Fuel, Rinaco Trade, AMIC Energy. У конференції також візьмуть участь представники європейських виробників і трейдерів пального, зокрема Orlen, Shell, OMV, Vitol, Gaspol, OPET тощо, а також відомі українські гуртові трейдери й роздрібні мережі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти